Deziderat comun. Excelenta in Management

Servicii personalizate

In viata companiilor, indiferent de marime, apar momente in care exista nealinieri intre strategia ei si obiectivele tactice ale echipelor, nivelul de cunostinte ale membrilor, intre marimea la care a ajuns compania si gradul de structura sau de fluiditate in executia proceselor de business.

Cu CRM-EDU veti depasi aceste discrepante si veti avea instrumentele necesare in formula potrivita – unica pentru fiecare companie, cu diferite ponderi ale serviciilor de consultanta, training si coaching adaptate contextului specific companiei dumneavoastra.

Product Management

Viata companiilor se desfasoara zilnic prin vanzarea de produse si servicii, in conditii de profitabilitate. Oferta CRM-EDU in domeniul managementului de produs consta atat in consultanta, cat si training si coaching pentru persoanele responsabile din compania dumneavoastra in disciplinele:   Product Development                                     (…)

Citeste in continuare »

Transformarea organizationala

Transformarea in sine este o calatorie. O calatorie a organizatiei de la o stare culturala la o alta dorita. De cele mai multe ori, conducerea unei companii stie ca este necesara o schimbare, dar nu poate defini foarte clar in ce ar consta aceasta schimbare si ceea ce presupune ea la nivelul modalitatii – cum are loc aceasta transformare – (…)

Citeste in continuare »

Coaching – transformarea individuala

  Coachingul are in centrul sau Omul, beneficiarul ca individ total si unic.   Pornind de la obiectivul profesional sau personal pe care beneficiarul si-l propune a-l realiza si ceea ce-l defineste, valori, principii, experienta profesionala si de viata a acestuia, facilitatorul (coach-ul) il ajuta in cadrul sesiunilor de coaching: sa isi constientizeze ADN-ul intrinsec sa isi acceseze resursele native sa (…)

Citeste in continuare »

Training

  Investitia in cresterea aptitudinilor si cunostintelor oamenilor este una profitabila, printre cele cu grad mare de recuperare a investitiei prin aplicarea zilnica a tehnicilor, instrumentelor si conceptelor dobandite. Obiectivele pentru care companiile aloca resurse pentru trainingul angajatilor sunt diverse, chiar in cadrul aceleasi firme: motivarea angajatilor – parte din pachetul negociat sau oferit standard cresterea loialitatii imbunatatirea performantelor, unde este cazul respectarea (…)

Citeste in continuare »

Consultanta in management

Agenda unui manager este foarte incarcata, acesta jongland intre planificarea si organizarea activitatilor noi, coordonarea si controlul, luarea deciziilor, managementul performantei, rezolvarea situatiilor stringente, a conflictelor, motivarea angajatilor, managementul talentelor, monitorizarea rezultatelor. In toata complexitatea functiunii manageriale, timpul este o resursa irepetabila. Iar managerii au nevoie sa-si aloce timp pentru dezvoltarea profesionala si personala, la fel ca si membrii echipelor. Managerii pot (…)

Citeste in continuare »

Back to Top