Deziderat comun. Excelenta in Management

Abordarea CRM-EDU

Credem ca fiecare companie este unica, avand propriul sau ADN, de aceea solutiile pe care le oferim sunt adaptate 100% companiei beneficiare si implementate impreuna cu aceasta pentru maximizarea rezultatelor.

In cadrul proiectelor, experienta CRM-EDU acumulata in cadrul companiilor internationale si locale, in medii antreprenoriale si corporatiste se imbina cu experienta Dumneavoastra (individuala si la nivel de organizatie), generand solutii non-standard, inovative si personalizate, cu rezultate spectaculoase.

Pentru CRM-EDU fiecare proiect reprezinta un parteneriat reciproc bazat pe incredere, comunicare deschisa si flexibilitate, cu scopul de a sustine realizarea obiectivelor de afaceri ale beneficiarului.

Cum se desfasoara un proiect CRM-EDU

Prin parcurgerea celor 6 puncte prezentate mai jos beneficiarii nostrii au siguranta succesului proiectelor realizate cu noi:

(1) Fiecare proiect incepe de la o dorinta exprimata de client. In cazul in care obiectivele exacte nu sunt inca stabilite, va ajutam sa le stabiliti in concordanta cu nevoile si dorintele exprimate.

(2) Pentru fiecare obiectiv vom face analiza preliminara a companiei, strategia ei si vom identifica zonele care necesita modificari pentru a duce la realizarea obiectivului.

(3) In functie de datele culese si de caracteristicile unice ale clientului, propunem mixul potrivit de consultanta, training sau coaching necesar, in fiecare arie din vanzari, marketing, operatiuni, management de echipa si management al schimbarii.

(4) Planul propus este aprobat de catre client, asigurandu-ne impreuna ca este in concordanta cu specificul companiei si strategia acesteia pe termen lung. Tot acum vom stabili de comun acord intervalele de timp la care vom analiza progresul proiectului, pe fiecare tip de activitate in parte.

(5) CRM-EDU realizeaza activitatiile de consultanta si training in-house, precum si coachingul individual al profesionistilor desemnati a intra in programul de coaching. La intervalele de timp stabilite in pasul anterior vom analiza statusul intermediar al proiectului.

(6) Dupa finalizarea activitatilor, CRM-EDU va pune la dispozitia beneficiarului un raport complet de activitate cu documentarea modificarilor si a progreselor inregistrate la momentele intermediare de verificare.

In urma finalizarii scopului proiectului initial, recomandam intalniri de follow-up pentru analiza impactului in organizatie, a rezultatelor obtinute si ajustarile necesare pentru urmatoarea perioada sau trecerea la urmatoarea etapa de proiect, in cazul proiectelor de mare anvergura.

Proiectele in care ne implicam au in vedere un acord si un angajament de ambele parti in atingerea obiectivelor dorite. Durata proiectelor, sau a fiecarei etape in cazul proiectelor mai lungi, este foarte bine delimitata in timp, avand la baza principiul ‘small is beautiful’ pentru a-si produce efectele cat mai rapid si cu un optim de resurse.

Back to Top