Deziderat comun. Excelenta in Management

Credem in unicitatea companiilor si a indivizilor

Fiecare se naste cu un ADN unic, cu un set de caracteristici de baza intrinseci care de-a lungul existentei si a schimbarilor se contureaza din ce in ce mai mult. Din acest motiv, solutiile propuse de CRM-EDU sunt personalizate pentru fiecare beneficiar in parte.

CRM-EDU este o firma de consultanta in management, fondata din dorinta de a promova cresterea mediului de afaceri romanesc prin folosirea instrumentelor specifice de management si informatice. Toate aceste resurse permit companiilor sa castige claritate in privinta oportunitatilor de afaceri in perioada de criza si agilitatea in executie pentru transformarea acestor oportunitati.

 

Oferim servicii de consultanta, training si coaching firmelor care doresc sa ajunga la un nou nivel in management pe ariile functionale specifice: management vanzari, management marketing, management operational, customer service si suport.

 

In proiectele de dezvoltare organizationala suntem alaturi de partenerii nostrii in realizarea schimbarilor organizationale necesare sustinerii planului de afaceri multianual, implementarea strategiei de afaceri  la nivelul stabilirii obiectivelor tactice si transpunerea lor catre echipele de executie, asistenta in managementul schimbarii, ajustarea proceselor si trainingul angajatilor.

 

Mai multe detalii despre Cum lucram in proiecte

Gabriel Pavel

 

Fondator al CRM-EDU, Gabriel are o experienta de peste 16 ani in vanzari, marketing si operatiuni, acumulata in companii antreprenoriale, multinationale si multiculturale romanesti. De-a lungul carierei sale a construit si dezvoltat echipe performante, a condus tranzitii organizationale de anvergura, obtinand suportul sponsorilor executivi si a persoanelor cheie implicate.

Colaborarea cu firme renumite de consultanta si training din Romania, in calitate de consultant si trainer, i-au oferit o cunoastere foarte buna a mediului de afaceri romanesc din diferite industrii si posibilitatea de a aplica cunostintele aprofundate obtinute in cadrul programului EMBA – Kennesaw State University of Business.

Cu valori familiale solide si cu o experienta umana larga, Gabriel transforma oameni, echipe si organizatii prin puterea echilibrului, fiind un adept al echilibrului intre viata profesionala si personala, al rezultatelor sustenabile si al dezvoltarii continue.

In prezent, Gabriel este Sales & Marketing Director in echipa RBC (www.rbc.com.ro).

Back to Top